5 dokazuje da Smarthost može biti partner industrijskim događajima

U 2015. odlučili smo se odvažiti ljudima slanjem našeg branda na sjever Poljske. Smarthost se pojavila u Gdanjsku i Szczecinu. Sve u suradnji s organizatorima JoomlaDay Poland 2015 i treće Joomla! Sastanak. Korisnička skupina – Szczecin. Na temelju zajedničkih, dobrih iskustava (organizatori će potvrditi) sljedeće godine želimo nastaviti naša putovanja po Poljskoj. U nastavku vas potičemo da nam se obratite i postavite pitanja o suradnji u pet točaka.

SMARTHOST – PROVEN BRAND

WE PROVIDE FANTAS

Sudionici vaših događanja bit će opremljeni malim gadgetima. Imat će nešto o čemu će pisati (olovke) i što piti kavu ili čaj (šalice) i čak će dobiti mjesto za vlastitu web stranicu (ugostiteljstvo vrijedno 99 PLN!).

WE SHIP LARGE PACKS

Osim gore navedenih gadgeta, nudimo i materijale za oglašavanje. Sve šaljemo na naznačenu adresu.

Nakon događaja, takvi fanovi dolaze do nas:

MERITABLE VALUE

Ne moramo biti samo na transparentima ili u obliku konačnih fantoma. Dokaz može biti jedno od predavanja na trećem Joomla sastanku! Korisnička skupina – Szczecin, koju vodi Michał Wargacki s naslovom: “Premještanje web-mjesta s lokalnog poslužitelja na poslužitelj Smarthost.pl”. Naš primjer daje vam mnogo znanja o industriji.

EVENT REPORT

Možemo opisati stranku čak i ako se na njoj ne nalazimo pod fizičkom figurom. Poduzeli smo izazov opisivanja JoomlaDay 2015 bez odznačavanja popisa prisutnosti u Gdansku. Oslanjamo se samo na Brand24 i izvješća društvenih medija samih sudionika.

Zvuči ohrabrujuće? Za više detalja, kontaktirajte nas ovdje.

Odgovori