5 najboljih stvari u Joomla danu

Sjećate li se britanskog novinara Bena Blooma koji je opisao press konferenciju njemačkog trenera Borussie Dortmund uživo – Juergena Kloppa? Ne bi bilo ništa neobično u tome, ako ne i za ozbiljan problem. Nije znao njemački. Međutim, njegovo izvješće izazvalo je senzaciju na internetu. Poduzimamo sličan izazov ili opisujemo JoomlaDay 2015 bez isključivanja popisa prisutnosti u Gdansku.

39 PREZENTACIJE

Ovo nije trenutak, već više od 39 trenutaka ili recimo samo za jedan dugi trenutak. Program JoomlaDay je ove godine pružio snažnu dozu znanja, a sami govornici su zanimljive osobnosti s kojima želi razgovarati iu predvorju. Michał Sadowski, koji je dokazao da je sve na internetu, bilo je, primjerice, gostiju izvan Poljske, Oliver iz SEBLOD-a i naravno Michał Trzepizur kao stup X-jubileja Joomla koji je pokazao da možete upravljati s 50 stranica sa samo dvije ruke , Većinu prezentacija su učinili sami govornici.

MONSTER HAT

Bilo je nemoguće ne primijetiti plavi šešir koji je Joomla-Monster donio, pogotovo jer ga je Justyna Michallek nosila. Naj energičnija osoba iz cijelog tima organizatora.

JOOMLA ENGAGEMENT

To je nešto novo. Još jedan dokaz za to Joomla povezuje. Istina je da su mladi zaručnici do sada kodirani u WordPressu, ali su obećali da će se također baviti Joomlom. Asi iz Stukotu Pikseli i Miłoszowi šaljemo velike čestitke od Częstochowa,Poland!

HARD ROCK CAFE

Što se dogodilo u Hard Rock Cafeu, ostaje u Hard Rock Caféu? Očito, da, jer su izvještaji društvenih medija iz neslužbenog “noćnog” dijela programa iznimno rijetki. U tom slučaju ne bušimo, ali vrijedi hvaliti intrigantni hashtag povezan s njim, naime #popjava.

GDAŃSK

Grad vrijedan posjeta čak i kada se tamo ne organiziraju konferencije. Broj fotografija sudionika o gradu sugerira da je ostavio dojam i danju i noću. Vjerojatno je bio i autoportret s Neptunom. Konačno ćemo reći da nismo bili prisutni u fizičkoj verziji, ali je brand “Smarthost” otišao sa svakim sudionikom u obliku godišnjeg koda u jedan od naših hosting paketa. Pogledajte verziju “base-www” na smarthost.pl

Michał

Odgovori