Namjenski serveri VPS

Smarthost - nudimo profesionalni hosting za firme - usluge hostinga pružaju se na našim vlastitim serverima, smještenim u Poljskoj, u našoj vlastitoj serverskoj sobi. Stalni nadzor i deset godina iskustva u industriji jamče najvišu kvalitetu usluga.

Usluga VPS servera (eng. Virtual Private Server) sastoji se od podjele serverskog stroja na nekoliko manjih - virtualnih. Svaki klijent upravlja vlastitim serveromem koji je cjelovit operativni sustav, uklj. s punim pristupom root računu. Izvana, vps server izgleda isto kao da je puni fizički stroj.

Na takvom serveru klijent može instalirati softver i slobodno konfigurirati instalirani i konfigurirani operativni sustav. Najčešće instaliramo Linux Debian (za samoupravljanje putem SSH-a) ili CentOS (za instalaciju panela upravljanja hostingom cPanel).

VPS serverima uglavnom upravljaju klijenti putem SSH protokola ili administrativnog panela kupljenog zasebno, npr. WHM / Cpanel.

VPS je savršeno rješenje za nekoga tko nije zadovoljan standardnim hostingom, jer se potreban softver ne može instalirati na dijeljeni hosting stroj. VPS virtualni server također se može koristiti kada vam je potreban puni pristup serveru (uključujući root račun, shell itd.), a ne treba vam namjenski fizički server.

Naša ponuda uključuje i VPS servere s root pristupom putem ssh i VPS servere s administracijskim panelima, npr. cPanel. Operativni sustav može biti nekoliko različitih Linux distribucija - klijentu na izbor.

Pružamo visokokvalitetni rad servera bez potrebe za troškovima održavanja vlastite tehničke infrastrukture. Serveri su brendirani, jaki serverski strojevi s visokokvalitetnim parametrima.

Svi naši VPS-SSD serveri opremljeni su SSD-ovima (Solid State Disks) s izvedbama nekoliko puta većim od tradicionalnih HDD diskova.

U našoj se ponudi posebno ističe metoda virtualizacije, a to je KVM, koja je jedna od najstabilnijih i najpouzdanijih metoda virtualizacije, jer klijent na nju instalira puni operativni sustav, a ne samo određeni sloj, kao u drugim, jednostavnijim vrstama virtualizacije.

Usluga VPS-SSD servera uključuje:  

 • serveri:
  • Intel Xeon procesori,
  • SSD diskovi,
  • RAID hardverska matrica,
 • serverska soba u Europskoj uniji,
 • kontinuirano praćenje 24 sata dnevno,
 • napajanje serverskih soba iz nekoliko trafostanica,
 • hitno napajanje (UPS),
 • FastEthernet 100 Mbps priključak,
 • veze nekoliko neovisnih dobavljača.


Zbog performansi i osiguranja kvalitete rada, pokrećemo samo nekoliko VPS servera na jednom fizičkom stroju (ovisno o opciji koju je odabrao klijent).


Pored toga, kao dio usluge iznajmljivanja namjenskog servera, nudimo:


 • naplata za generirani promet na priključku 100Mbps,

 • održavanje DNS servera za klijentovu domenu.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.