Partnerski program

Partnerski program

Preporučujući hosting usluge možete zaraditi zahvaljujući partnerskom programu. Za svaki novi račun koji postavite dobivate 20% njegove vrijednosti.Ako imate web stranicu i preporučate naše hosting usluge, npr. u obliku reklamnog natpisa, možete zaraditi.

Kome je namijenjen partnerski program?

- za tvrtke (isplata putem ispostavljanja fakture s PDV-om)

Koliko se može zaraditi u partnerskom programu?

Zarađujete za svaku kupljenu uslugu kada kupac dođe na našu web stranicu i naruči hosting uslugu. Od tog trenutka dodjeljuje vam se usluga. Tako ćete također biti plaćeni za svako obnavljanje usluge - možete reći da neprestano zarađujete sve dok klijent plaća uslugu.

Provizije:

- za registraciju hosting usluge: 20% od cijene registracije
- za produženje hosting usluge: 5% od cijene produženja

Provizija se plaća kada se prikupi minimalni iznos od 25 EUR.

Kako to funkcionira?

Klijenti  se identificiraju na temelju jedinstvenog URL-a koji je dodijeljen partneru. Stoga, da bi se izračunala provizija, klijent mora izvršiti kupnju na našoj web stranici do koje dolazi preko partnerske adrese. Ta adresa se nalazi na svim banerima koji se nalaze na vašoj stranici.

Naravno, često se dogodi da klijent uđe na web stranicu, ali ne izvrši kupnju odmah, jer npr. samo provjerava ponude, ali kupnju vrši kasnije. Kod nas se za svakog klijenta identificiraju tzv. kolačići koji se postavljaju na njegovo računalo kada uđe na našu stranicu s banera na vašoj web stranici. Kolačići vrijede 180 dana.

Stoga, ako klijent uslugu kupi u roku od šest mjeseci od prvog ulaska s vašeg natpisa, partneru će se naplatiti provizija.

Napomena: Provizije se automatski izračunavaju za usluge zajedničkog hostinga. Ako se radi o drugim uslugama hostinga, poput vps-a ili namjenskih servera, kontaktirajte nas s podacima o tome tko je partner prije prve uplate jer se usluge u ovom slučaju ne dodjeljuju automatski.

Moram li biti vaš klijent da bih koristio partnerski program?

Ne, ne morate koristiti naše usluge. Partnerski program odnosi se na zarađivanje novca preporučivanjem usluga. Molimo vas da to tretirate kao poslovni dogovor. Naravno, potičemo vas da kupujete naše visokokvalitetne usluge, ali to nije apsolutno neophodno.


Kako započeti?

- partnerski program s postavljanjem hosting računa

1. otvorite hosting račun (bilo koji paket)
2. na korisničkom panelu idite na karticu "Partnerski program"
3. Nakon odabira na kojem želite sudjelovati, generirat će se jedinstveni partnerski link - zahvaljujući svim kupnjama izvršenim klikom na ovaj link, provizija ide na vaš račun.

- partnerski program bez stvaranja hosting računa

1. Kliknite na vezu u nastavku i prijavite se za partnerski program
2. Ako ikada poželite koristiti usluge hostinga, prijavit ćete se s istim podacima

Registrirajte se na partnerski program


Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.