Politika kvalitete

Misija tvrtke je pružanje podrške poduzećima u ostvarivanju poslovnih ciljeva kroz kreativno i svjesno korištenje modernih web tehnologija.

Jamstvo implementiranja našeg cilja postiže se kontinuiranim i sveobuhvatnim razvojem naše ponude, najvišom razinom usluge i prilagodljivosti očekivanjima kupaca.

Zaposlenici

Našu tvrtku čine mladi, talentirani ljudi s bogatim iskustvom u provedbi velikih projekata i koji točno znaju specifičnosti internetske industrije. Naš potencijal je želja za razvojem i briga za naše znanje.

Internet je naša strast, a kombinacija rada i strasti daje svakako najbolje rezultate.

Naše telekomunikacijske, visokokvalitetne usluge ističu se u usporedbi s onim dostupnim na tržištu.

Naše usluge temelje se na višegodišnjem iskustvu na području web hostinga.

Puna uključenost vlasnika i zaposlenika smarthost.eu za zajedničku provedbu politike kvalitete i ciljeva kvalitete.

Tehnika

Ulaganjem u vlastiti podatkovni centar u mogućnosti smo pružiti potpuno neovisno i stabilno radno okruženje za poslužitelje koji su na raspolaganju našim klijentima.

Čimbenici kao što su: redundantnost propusnosti na temelju BGP protokola, vlastite klase IP adresa, povezivanje na odvojene energetske podstanice, siguran UPS, protupožarne, sigurnosne, marketinške aplikacije, suvremena oprema, 24-satni nadzor naše mreže i poslužitelja omogućuje nam da zadržimo najviše kvalitetu i pouzdanost naših usluga.

Društvo

Želimo biti tvrtka koju kupci prepoznaju kao pouzdanog partnera.

Želimo biti prijateljska tvrtka zaposlenicima, kupcima i društvu.

Želimo širiti i dijeliti znanje o najnovijim tehnologijama, rješenjima i sudjelovati u globalnom procesu razvoja IT-a i telekomunikacija.