O tvrtci Smarthost
Poslužitelji trgovačke marke smarthost.hr rade u okviru djelatnosti tvrtke Smarthost Sp. z o.o.
team

O Smarthostu

Smarthost nudi profesionalne hosting usluge od 2016. godine. Naš glavni cilj je pružanje hosting usluga najviše kvalitete, kao i vrhunska podrška klijentima. Tim administratora osigurava kompleksnu i brzu tehničku podršku.Naš glavni cilj je dostupnost, brza i točna pomoć klijentima. Za svaki kod nas kupljen paket 24 sata dnevno osiguravamo podršku na chatu, e-mailu kao i telefonu. Zahvaljujući motiviranim kadrovima, Smarthost je idealno mjesto i za osobe, koje tek započinju svoju avanturu s internetskom stranicom, kao i za zahtjevnije klijente. Stalno brinemo za razvoj infrastrukture, kao i uvođenje novih rješenja za naše klijente. Zahvaljujući vlastitoj poslužiteljskoj sobi u Poljskoj u mogućnosti smo osigurati funkcioniranje usluga bez problema.

Smarthost infrastruktura
Posjedujemo vlastitu poslužiteljsku sobu - ne koristimo usluge kolokacije u vanjskom podatkovnom centru. Naša poslužiteljska soba nalazi se na teritoriju Poljske. Kao davatelj internetskih usluga posjedujemo vezu nekoliko neovisnih poljskih mrežnih operatora. Veze su provedene kroz nekoliko neovisnih geografskih lokacija. Poslužiteljska soba Smarthost.pl pogoni se iz neovisnih energetskih trafostanica. Čimbenici kao što su: redundancija veza zasnovana na BGP protoklu, vlastite klase IP adresa, veza s dvije odvojene energetske trafostanice, osiguranje besprekidnog napajanja UPS, protiv vatre, zaštitno, primjena brendirane, suvremene opremne, 24-satni monitoring naše mreže i poslužitelja - sve su to elementi koji nam omogućuju očuvanje najviše kvalitete i pouzdanosti naših usluga.
Smarthost Team
Smarthost nisu samo brzi poslužitelji i provjerena rješenja, već prije svega ljudi koji vole ono što rade. Naši administratori su uglavnom osboe s velikim iskustvom u branši hostinga. Stalno brinemo za razvoj i edukaciju naših djelatnika. Internet je naša strast, a spajanje posla sa strašću svakako daje najbolje rezultate. Možemo se pohvaliti da smo certificirani administratori cPanel Universityja na najvećoj certifikacijskoj razini (CWSA - CPANEL & WHM SYSTEMS ADMINISTRATOR). U našem uigranom timu stremimo našim klijentima osigurati kako najvišu razinu usluge, tako i implementaciju novih djelotvornih rješenja.
Naša metodologija i ciljevi
U Smarthostu ne dajemo lažna obećanja. Ponosni smo na sve što radimo i jamčimo da će usluge koje pružamo biti više nego zadovoljavajuće. Podupiremo poduzetništvo u ostvarivanju poslovnih ciljeva kreativnim i savjesnim korištenjem suvremenih internetskih tehnologija. Naš cilj nije samo prodaja hosting usluga, već i osiguravanje besprijekornih usluga našim klijentima. Garancija ostvarenja glavnog cilja je usmjerenost na cjelovit i svestran razvoj ponude, najviša razina ponuđenih usluga te prilagodba očekivanjima klijenta.

Neki od naših klijenata su:


Zašto Smarthost?

Na cijelom svijetu postoje tisuće providera hosting usluga, a svaki od njih radi sve, kako bi njegovi klijenti bili zadovoljni. U Smarthost nam je stalo do toga da svoje usluge pružamo na najbolji mogući način, s najvišim mogući pokazateljem naše strasti za ono što radimo, koji se može zamisliti. Kao privatna tvrtka, koju ne pogone potražnja i mnoštvo investitora, možemo iskreno reći, da razumijemo Vaš biznis bolje nego većina drugih providera. Prošli smo iste etape poslovnog svijeta kao i vi, pa stoga znamo, s kakvim se izazovima borite svaki dan. Vodimo se isključivo zadovoljenem naših klijenata. Naša strast i satisfakcija proizlaze iz pružanja izuzetnih usluga našim klijentima, i davanja više od onog, što su ikad očekivali. Zbog toga se od 2016. ne prestajemo razvijati kao tvrtka. S ponosom možemo reći, da je Smarthost poslužio preko 10 000 zadovoljnih klijenata diljem svijeta.


0
poslužitelji
0
zadovoljnih klijenata
0
domena
0
chatova


Naš TEAM

Svaki je dan administrator i konzultat, a nakon posla vatreni igrač, ljubitelj gadgeta i novih tehnologija.
Tomek
Osim ljubavi prema kompjuterima ima dušu sportaša. Slobodno vrijeme provodi na biciklističkim izletima.
Artur
Strastveni obožavatelj informatike, kao i kompjuterske grafike od najmlađih dana, trenutno je student i Smarthost administrator.
Miłosz