Svakodnevni backup zadnjih 7 dana sa samostalnim povratom

Codzienny backup 7 dni z samodzielnym przywracaniem

Nezgode se događaju...pa i na web stranicama. Događa se da stranica zbog uvedenih promjena prestaje ispravno funkcionirati ili da se ažuriranje komponenti internetske aplikacije ne dovršava kako je predviđeno, te prozorčić pokazuje čitav popis grešaka. Ponekad se slučajno obrišu važne datoteke iz poslužitelja ili mailovi iz sandučića.


U svakom slučaju, treba biti spreman i pri ruce imati rezervnu kopiju svojih usluga, kako bi se u slučaju nužde mogla vratiti na stanje iz odabranog dana. U Smarthostu smatramo, da hosting mora izrađivati kopiju, a da klijent mora imati pristup kopiji u svakom trenutku. Klijentima nudimo posebni software JetBackup, koji je odgovoran za stvaranje i povrat rezervnih kopija. Rezervne kopije se izrađuju svaki dan. To je automatski proces koji ne zahtijeva da Klijent vrši ikakve radnje. Svaka kopija Klijentu stoji na raspolaganju sedam dana - tako svaki Klijent ima sedam različitih rezervnih kopija koje može povratiti.

Klijent može odabrati koje podatke iz rezervne kopije od dana kojeg je izabrao želi otvoriti. Moguće je povratiti konkretne datoteke ili čitave foldere, poštanski sandučić ili bazu podataka.

S obzirom na učinkovitost backup sustava neke datoteke se zaobilaze - u rezervnim kopijama nisu uključene arhivske datoteke np. .gz, *.jpa, *.log, *.bkup, *.tar. Također su isključene i datoteke i katalozi, koji se stvaraju dinamično, npr. datoteke cache, np. logs/*, tmp/*, public_html/cache/*, /var/cache/, /var/sessions itd.

Najvažnije je da klijent povrat podataka može izvršiti samostalno u odabranom vremenu, u trenutku kad mu je to potrebno.


Proces povrata podataka opisan je korak po korak u našem priručniku: Kako povratiti rezervnu kopiju svojih podataka.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.