Podrška zajednicama OpenSource

Naši partneri - naša preporuka

U Smarthostu vjerujemo da se uspješna suradnja temelji na prijateljskim odnosima s poslovnim partnerima. Dijelimo želju da našim klijentima pružimo najbolja rješenja. U Smarthostu biramo samo najbolje IT stručnjake povezane s popularnim CMS-om kao što su Joomla!, WordPress i drugi kao što su naši partneri.

Podržavamo zajednice OpenSource

Podržavamo mlade i talentirane ljude s vizijom i stavom za dijeljenje znanja. U Poljskoj se održava pregršt konferencija gdje se ukazuje mogućnost za razmjenom mišljenja i razgovorima na sve teme sa svim sudionicima. Tijekom ovakvih susreta sudjelujemo također kao sponzori (pripremamo poklone koje sadrže Smarthost prospektni materijal te financijski pomažemo ljude koji su domaćini ovakvih skupova kako bi mogli kupiti hranu i piće za sve one koji žele doći).

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.