NAŠI POSLOVNI PARTNERI, MOŽEMO IH PREPORUČITI

NAŠI POSLOVNI PARTNERI

U Smarthostvjerujemo da se uspješna suradnja temelji na prijateljskim odnosima s poslovnim partnerima. Osiguranje najboljih rješenja za naše klijente zajedničko je.

U Smarthost biramo samo najbolje IT stručnjake koji se specijaliziraju u najpopularnijim CMS-ovima poput Joomla!, WordPress i drugih.
Budite slobodni nas kontaktirati a više detalja..

Svi
Izrada web stranica i online trgovina
SEO i digitalni marketing
Joomla
WordPress
Specijalizacija: Izrada web stranica i online trgovina, SEO i digitalni marketing
Favor Informatika (Željko Bubičić)

Favor Informatika, obrt za informatičke usluge iz Poreča, Hrvatska. Nudi usluge izrade web stranica i web shopova, SEO i digitalni marketing, projektiranja informacijskih sustava i sl.

Specijalizacija: Joomla
jDoctor.pl (Michał Trzepizur)

Ako želite provjeriti sadrži li Vaša web stranica sumnjive datoteke, exploite ili rootkite, ova je usluga savršena za Vas. Svaka web stranica može biti hakirana ili može joj prijetiti nešto. Je li Vaša web stranica zapravo zaražena? Ovom uslugom možete to bez problema provjeriti. Koristimo specijalizirani softver s 3000 exploit baza podataka, koji je kreiran za pronalaženje potencijalne infekcije ili sumnjivog koda u Vašim aplikacijskim datotekama. Također vodimo računa o šteti koju bi mogao napraviti virus ili hakiranje vaše web stranice, te ćemo poboljšati sigurnost Vaše aplikacije. Nemojte zaboraviti na periodični pregled virusa od strane „liječnika“. Vaša web stranica to treba.

Specijalizacija: WordPress
WPmagus (Krzysztof Dróżdż)

In U poslovnom značenju - softverska kuća, jednostavnije rečeno - mi smo ljudi koji mogu pronaći u Vašem kodu sve što je potrebno za postizanje uspjeha u Vašem poslu (također u različitim slučajevima) Naša je svrha donijeti prodana rješenja temeljena na WordPress-u, koja će biti sigurna, učinkovita, jednostavna za upotrebu i, na kraju, neće upropastiti vaš proračun.

Vodimo brigu o svim programskim aspektima WordPress-a:

 • stvaramo web stranice (web sajtove tvrtke, trgovine itd.) i dodatke koji implementiraju napredne funkcije zaštićene autorskim pravima,
 • vršimo revizije postojećih web stranica (sigurnost, učinkovitost i ispravnost implementacije),
 • pomažemo kad imate sve vrste problema (npr. uklanjamo efekte infekcije i oporavljamo web mjesto nakon napada),
 • dajemo tehničke i projektne konzultacije i napredne implementacije,
 • nudimo tehničku podršku postojećih web stranica.
Specijalizacija: WordPress
e-wsparcie.com.pl (Barbara Muszko)

kreiramo najbolju sliku Vaše kompanije u internetu. Danas (nakon 8 godina iskustva) e-wsparcie nije samo Barbara, već tim stručnjaka - svaki od njih sa dugogodišnjim iskustvom u svojim odjelima. Pomažemo tvrtkama da budu uspješne na e-tržištu.

 • Web developer - stvara modernu web stranicu i e-trgovinu, također on će se pobrinuti za njihovu sigurnost i ažuriranja.
 • Grafički dizajner - stvara grafički izgled za vašu tvrtku, počevši s logotipom i završavajući s roll-up prozorima.
 • Copywriter - zna kako opisati Vašu tvrtku, proizvode koje prodajete, usluge koje pružate na atraktivan i prijateljski način za kupce i web pretraživače.
 • Marketer - zna sve o web oglašavanju i društvenim medijima.
 • Doodle snimač - stvorit će film za vas...
 • Programer – lice za specijalne zadatke…

Kaži nam što treba Vašoj tvrtki!

Specijalizacija: Joomla
Dajnowiec.pl (Sebastian Dajnowiec)

Nudimo uglavnom web stranice u tehnologiji Respovable Web Design. Izrađujemo kartice za e-biznis za male i srednje tvrtke, web stranice poput "Portfolio", kataloge proizvoda i e-trgovine. Uredit ćemo ili dodati malo svježine u Vaše web stranice, prilagođavajući je novim trendovima na tržištu. Relociramo web stranice koje rade na Joomla! CMS u 1.0.1.5,2,5 i novijim verzijama. Razvijamo vodiče i dokumentaciju uz pomoć web administratora i administracije. Zadovoljstvo nam je pomoći i nudimo savjetovanje.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.