Mišljenje klijenata|o smarthost.hr

Zamolili smo naše Klijente da, bez obaveza, opišu čime su posebno zadovoljni u vezi suradnje sa Smarthostom.
Dolje predstavljamo mišljenja naših Klijenata o hostingu Smarthost.hr

Marta Łazar

Marta Łazar, Mentorica i Poslovna Savjetnica

www.camina.pl

2021.07.02

Prijenos web stranice na Smarthost server i korištenje mogućnosti Litespeed + REDIS učinili su da se moja web stranica učita dvostruko brže! Tako spektakularno poboljšanje, zahvaljujući tako maloj promjeni, nisam očekivao ni u najluđim snovima. Istodobno, operacija prijenosa stranica i pošte bila je bezbolna i svako pitanje laika (kao što sam ja) dobivalo je jasne i strpljive odgovore. Tim za podršku dao mi je i nekoliko vrijednih savjeta koji su nadilazili puke procese i ono što je napisano u njima. Volim raditi na ovaj način. Sve preporuke!
Zahvaljujući vašem hostingu napokon sam miran. Sve funkcionira kao švicarski sat. I u nekoliko slučajeva, kad nešto zapne (čak i "Švicarci" imaju kvar) pomoć mi je odmah na raspolaganju. Ogroman plus za antiexploit sustav i za šefa Wojciecha koji sve prati svojim budnim okom.

Bernard Fruga

Bernard Fruga, Trener Ljudskih Resursa

www.fruga.net

2021.07.02

Daniel Burzmiński

Daniel Burzmiński, Glavni Administrator

hectorwilde.com

2021.07.02

Prešli smo na SmartHost.pl s Microsoftove Azure platforme. Oduševljen sam kako je SmartHost.pl objeručke prihvatio naš mali projekt i ponudio vrlo profesionalnu tehničku i hardversku podršku. Iz sveg srca mogu preporučiti SmartHost.pl, profesionalnu uslugu, sve se može vrlo brzo dogovoriti, jedna od rijetkih tvrtki koja se ne ponaša prema klijentu u stilu "kupio je i nek' se sad snalazi" ili "Biznis je biznis". Pokušavat ću preporučiti SmartHost.pl svima koji su žele postaviti svoju web stranicu na internetu.
Imam svoju web stranicu i nekoliko testnih poddomena na Smarthostu. Ovo je prvi hosting s kojim sam zaista zadovoljan. Brz je, prostran i što je najvažnije - sjajna tehnička podrška gotovo 24 sata dnevno. Ne ignoriraju klijente, već su susretljivi i pokušavaju pomoći u svakoj situaciji.

Joanna Bieńkowska

Joanna Bieńkowska, Webmaster

ferart.pl

2021.07.02

Bergo sp. z o.o. (Doodle Wolf)

Adam Mrowiec, Predsjednik Uprave

doodlewolf.pl

2021.07.02

Pri prelasku na SmartHost brinuo sam se kako će to izgledati. Odluka o promjeni pružatelja usluga nije bila laka, jer uključuje rizike i dodatan posao. Zaposlenici SmartHosta pomogli su mi u tome. Sam hosting savršeno funkcionira, a podrška je vrlo ljubazna i uslužna.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.