Recenzije klijenata

trustnet

tomasz morzyk, tester

testetst.eu

2021.07.28

opinia testowa EN
Prijenos web stranice na Smarthost server i korištenje mogućnosti Litespeed + REDIS učinili su da se moja web stranica učita dvostruko brže! Tako spektakularno poboljšanje, zahvaljujući tako maloj promjeni, nisam očekivao ni u najluđim snovima. Istodobno, operacija prijenosa stranica i pošte bila je bezbolna i svako pitanje laika (kao što sam ja) dobivalo je jasne i strpljive odgovore. Tim za podršku dao mi je i nekoliko vrijednih savjeta koji su nadilazili puke procese i ono što je napisano u njima. Volim raditi na ovaj način. Sve preporuke!

Marta Łazar

Marta Łazar, Mentorica i Poslovna Savjetnica

www.camina.pl

2021.07.02

Bernard Fruga

Bernard Fruga, Trener Ljudskih Resursa

www.fruga.net

2021.07.02

Zahvaljujući vašem hostingu napokon sam miran. Sve funkcionira kao švicarski sat. I u nekoliko slučajeva, kad nešto zapne (čak i "Švicarci" imaju kvar) pomoć mi je odmah na raspolaganju. Ogroman plus za antiexploit sustav i za šefa Wojciecha koji sve prati svojim budnim okom.
Prešli smo na SmartHost.pl s Microsoftove Azure platforme. Oduševljen sam kako je SmartHost.pl objeručke prihvatio naš mali projekt i ponudio vrlo profesionalnu tehničku i hardversku podršku. Iz sveg srca mogu preporučiti SmartHost.pl, profesionalnu uslugu, sve se može vrlo brzo dogovoriti, jedna od rijetkih tvrtki koja se ne ponaša prema klijentu u stilu "kupio je i nek' se sad snalazi" ili "Biznis je biznis". Pokušavat ću preporučiti SmartHost.pl svima koji su žele postaviti svoju web stranicu na internetu.

Daniel Burzmiński

Daniel Burzmiński, Glavni Administrator

hectorwilde.com

2021.07.02

Joanna Bieńkowska

Joanna Bieńkowska, Webmaster

ferart.pl

2021.07.02

Imam svoju web stranicu i nekoliko testnih poddomena na Smarthostu. Ovo je prvi hosting s kojim sam zaista zadovoljan. Brz je, prostran i što je najvažnije - sjajna tehnička podrška gotovo 24 sata dnevno. Ne ignoriraju klijente, već su susretljivi i pokušavaju pomoći u svakoj situaciji.
Pri prelasku na SmartHost brinuo sam se kako će to izgledati. Odluka o promjeni pružatelja usluga nije bila laka, jer uključuje rizike i dodatan posao. Zaposlenici SmartHosta pomogli su mi u tome. Sam hosting savršeno funkcionira, a podrška je vrlo ljubazna i uslužna.

Bergo sp. z o.o. (Doodle Wolf)

Adam Mrowiec, Predsjednik Uprave

doodlewolf.pl

2021.07.02

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.