Tehničko tlo

hlađenje, klimatizacija, razina vlage

U poslužiteljskoj sobi Smarthost vrlo je važno održavati preciznu temperaturu, osigurati sigurnost podataka i pravilan rad poslužitelja. Toplina koju generiraju uređaji poput poslužitelja, usmjerivača, sklopki i napajanja rezultira izrazito nepovoljnim toplinskim uvjetima koji zahtijevaju posebna rješenja.

Da bismo osigurali idealne uvjete za rad opreme i osigurali pouzdan rad hlađenja i odvlaživanja sobe poslužitelja, koristimo neovisno radne klima uređaje. Imaju vrlo širok raspon mogućnosti s potpunom kontrolom vlage (odvlaživanja), daljinskim upravljanjem i nadzorom. Isti su spojeni na odvojene napojne krugove, izvan prostorije sa poslužiteljima.

Pouzdanost instalacija ovdje znači više nego u običnoj prostoriji. Pružamo provjerena rješenja koja osiguravaju klima uređaj čak i u slučaju kvara jednog sastavnog dijela.

Ukupni kapacitet hlađenja računa se u desetinama kW, čime se osigurava stalna temperatura čak i za vrijeme najvećih vrućina. Temperatura u sobi s poslužiteljima i stalcima se kontinuirano nadgleda i izvještava. Kad temperatura poraste nekoliko stupnjeva iznad norme, obavijest se automatski i odmah šalje administratorima.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.