Tehničko tlo

praćenje, sigurnost, nadzor pristupa

Podatkovni centar je opremljen sveobuhvatnim alarmnim sustavom, koji osim standardnih senzora pokreta, detektora požara i dima, ima i dodatni sustav video nadzora koji omogućuje stalan pregled situacije u prostorijama poslužitelja. Prostor je zaštićen od strane specijalizirane sigurnosne agencije. Pristup sobama je osiguran, između ostalog, individualnim pristupnim kodovima za naše zaposlenike.

Temperatura poslužiteljske sobe održava se konstantnom, a svaka promjena u njoj odmah se signalizira administratorima.

Cijeli rad poslužitelja kontinuirano se prati, između ostalog, i njihovi: kapacitet, transferi, rad poslužiteljskih usluga na svim strojevima (http, sql, ssh, ftp, itd.), usmjeravanje unutarnjih i vanjskih veza.

Osim praktične potrebe da se osigura sigurnost poslužitelja, svi su sustavi zaštite odabrani tako da udovoljavaju zakonskim zahtjevima u pogledu sigurnosti osobnih podataka. U našem podatkovnom centru i na našim poslužiteljima osobni se podaci mogu pohranjivati i obrađivati u skladu s načelima koje zahtijeva Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) - to je visoka razina sigurnosti osobnih podataka, jednaka u cijeloj Europskoj uniji.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.