Anti-exploit sustav

Anti-exploit sustav

U okviru današnjeg interneta, jedna od četiri stranice temelji se na Wordpress. Drugi najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem je Joomla. Posljednje mjesto na postolju u smislu popularnosti zauzima Drupal. Druge besplatne i široko korištene internetske aplikacije su: phpBB koji omogućuje održavanje foruma za raspravu i web-mail RoundCube. Njihova popularnost je zbog ogromne baze dodataka i modula koje pruža zajednica internetskih korisnika. Nažalost, lako možete previdjeti tamnu stranu popularnosti, koja je povezana sa sigurnošću naših web stranica.

Na poslužiteljima Smarthost.eu implementirali smo sustav koji traži sumnjive dijelove koda u popularnim php-skriptama, kao iu njihovim plug-inima te dodacima. Isti radi na bazi podataka s više od 4000 eksploata za Joomla, WordPress, Drupal i druge web aplikacije napisane u PHP-u.

Skeniranje otkriva svaku neovlaštenu promjenu korisničkih datoteka. Sustav se temelji na stalnom praćenju svih datoteka na hosting računu. Ako se bilo koja datoteka mijenja, ista se odmah skenira. Sustav je u stanju otkriti prijenos virusa putem ftp protokola. To može spriječiti napad izveden ukradenim vjerodajnicama.

Zaražena datoteka bit će označena kao ta, koja krši sigurnost, čak i uz valjane pristupne podatke. Još jedna neprocjenjiva vrijednost anti-exploit sustava je otkrivanje nepoželjnog koda skrivenog u datotekama koje su učitali web-obrasci. Jednostavno, nemoguće je prenijeti .jpg datoteku koja sadrži php kod s exploitom.

Osim toga, skripta će otkriti sve izmjene datoteka koje pokušavaju priložiti rekodirani eval() kod...

Poslužitelji Smarthost.eu se redovito ažuriraju komercijalno dostupnim rješenjima, čiji je cilj briga o sigurnosti Vaših podataka.

Mi smo daleko ispred hakera, prije nego što mogu hakirati vašu web stranicu.

Brinemo o korisnicima - automatizacija sigurnosti

Ako se otkrije zaraženi dio koda, datoteka se premješta u karantenu i informacije o tom događaju se automatski šalju administratorima Smarthost.eu kao i vlasniku hosting računa.

Brinemo o kupcima - podsjećamo na ažuriranja

Anti-exploit sustav također može podsjetiti na ključna ažuriranja programske podrške.

Navedeni sustav za zaštitu sigurnosti automatski radi u pozadini na nalozima naših korisnika na svim poslužiteljima Smarthost.hr

Podijeli na Facebooku

Testirajte hosting nalog kroz 14 dana

Kako je dobro imati hosting koji brine o sigurnosti Vaših datoteka

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.