HOSTING PLANOVI res-150-300

res-150-300

129
,00 €
net, 1 mjesečno.
 • Pohrana: 300 GB
 • Kupci cPanel računi: 150
 • Propusnost: Neograničena
 • Domene: Neograničena
 • Potpuno razdvajanje naloga
 • Poslužitelji u Europi
 • Anti-Exploit sustav
 • Besplatni SSL certifikat

Ova se usluga sastoji u omogućavanju preprodavaču pristup resursima servera koje on može samostalno podijeliti i preprodati svojim klijentima..

Stavljaju se sljedeće opcije na raspolaganje:

 • sustav za upravljanje serverom (WHM) - mogućnost definiranja vlastitih hosting paketa (kapacitet, prijenos, domene, e-pošta, baze podataka itd.)
 • panel za upravljanje hostingom (cPanel) - svaki klijent preprodavača dobiva vlastiti panel (koji može imati vlastite postavke preprodavača, npr. logotip ili boje).

Osnovne značajke reseller hosting paketa su:

 • broj korisničkih računa (zasebni cpanel računi)
 • kapacitet (broji se stvarno korišteni kapacitet, koji nisu dodijeljeni u paketima klijenata)
Pohrana 300 GB
Kupci cPanel računi 150
Propusnost Neograničena
Domene Neograničena
Potpuno razdvajanje naloga
Poslužitelji u Europi
Baza podataka MySQL Neograničena
Baza podataka PostgreSQL Neograničena
E-mail nalozi Neograničena
PHP inačice: 7.2, 7.3 , 7.4, 8.0, 8.1
PHP verzija koju korisnik može mijenjati
Anti-Exploit sustav
Besplatni SSL certifikat
Godišnje vrijeme rada 99,9%
Individualni hosting planovi za svakog kupca
Hosting ograničenja pojedinačno za svaki nalog
Mjesečna neto cijena:
129
,00 €
Godišnja cijena je stalna.
Cijena obnove plana hostinga bit će jednaka svake godine.
Osnovne značajke hostinga

Potpuno odvajanje korisničkih računa. Značenje preprodavačkog računa je mogućnost stvaranja zasebnog cPanel računa za svakog klijenta preprodavača. Svaki je račun potpuno odvojen od ostalih i održavaju se najviši sigurnosni standardi..

Brendiranje: vaš vlastiti logotip na panelu. Reseller hosting nudi se u modelu "white label", što znači da klijent preprodavača nema nikakve znakove našeg hostinga na panelu. Svaki preprodavač može prenijeti vlastitu grafiku - tako da će njegovi klijenti vidjeti njegov prodajni logo na cPanel pločama;

Sve je na SSD diskovima. Važna je brzina i stabilnost usluge. Zbog toga ne koristimo druge nositelje za pohranu podataka osim SSD-ova. Imamo SVE podatke klijenata na brzim SSD diskovima.

Veliki kapaciteti.. Svaki od naših klijenata preprodavača može samostalno odabrati pakete - ovisno o tome treba li im puno zasebnih cPanel računa ili žele velik kapacitet računa. Bez obzira na odabir, uvijek računamo stvarni iskorišteni prostor na disku, a ne onaj koji je naveden u paketima klijenata preprodavača..

Neovisna ograničenja za svaki račun. U reseller računima važno je kako su definirani parametri. Ne dodjeljujemo resurse na razini "preprodavača" (npr. 20% resursa procesora itd.). Naši su parametri definirani na razini pojedinačnih računa koje je preuzeo preprodavač.

Izvrsna tehnička podrška. Preprodavači također ponekad trebaju tehnički savjet - mi smo tu za njih. Naš glavni kontaktni kanal je on-line chat: preuzimamo u roku od nekoliko sekundi. Podršku pružaju iskusni administratori koji mogu odgovoriti čak i na složena tehnička pitanja. Dostupni smo i putem telefona i e-maila.

Serveri u Europi. Svi se naši serveri nalaze u našoj vlastitoj serverskoj sobi u Europskoj uniji. Serverska soba povezana je s višestrukim optičkim vezama do glavnih pružatelja internetskih usluga (poljskih i stranih veza) i glavnih europskih čvorova za razmjenu podataka na internetu..

Automatska i besplatna sigurnosna kopija za sve račune. Računom preprodavača i svim računima koje je postavio prodavač upravljaju naši administratori. Stoga standardno sigurnosno kopiranje svih računa nastupa svake večeri usred noći. Svaki klijent preprodavača također može neovisno vratiti bilo koju datoteku ili mapu iz sigurnosne kopije iz bilo kojeg dana - do 7 dana unatrag. Mogućnost samostalnog vraćanja kopija jednostavna je i besplatna.

Anty exploit sustav. Svi hosting računi, uključujući račune klijenata preprodavača, zaštićeni su jedinstvenim anty exploit sustavom. Svaka datoteka prenesena na poslužitelj odmah se provjerava na štetni sadržaj. Baza podataka sadrži nekoliko tisuća poznatih exploita. Ako se otkrije zlonamjerni kôd, prenesena datoteka se blokira i administrator dobiva obavijest. U slučaju računa preprodavača, preprodavaču se šalju obavijesti kako bi on mogao proslijediti te podatke svom klijentu.

Poput namjenskog servera. Reseller hosting se često uspoređuje s namjenskim hostingom. Zapravo, preprodavački hosting ima većinu značajki klasičnog namjenskog servera koji kupujete za klasični hosting. Međutim, kada kupite preprodavački hosting, dobit ćete potpuno konfigurirani poslužitelj. Ne morate plaćati administratora, ne morate kupovati, konfigurirati i ažurirati upravljačku ploču (cPanel), ne morate brinuti o stvaranju sigurnosnih kopija ili kupnji dodatnog softvera (kod nas preprodavač, između ostalog, prima i program za automatsko instaliranje za preko 400 aplikacija). Reseller hosting je također jeftiniji od namjenskog hostinga.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.