HOSTING PLANOVI res-75-400

res-75-400

­129
,00 €
net, mjesečno
 • Broj računa klijenata: 75
 • Zapremnina: 400 GB
 • Transfer: bez limita
 • Broj domena: bez limita
 • Poslužitelji u poljskoj
 • Panel: panel zarządzania hostingiem cPanel
 • Više verzija PHP-a: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1
 • Samostalna promjena verzije PHP-a

Ova se usluga sastoji u omogućavanju preprodavaču pristup resursima servera koje on može samostalno podijeliti i preprodati svojim klijentima..

Stavljaju se sljedeće opcije na raspolaganje:

 • sustav za upravljanje serverom (WHM) - mogućnost definiranja vlastitih hosting paketa (kapacitet, prijenos, domene, e-pošta, baze podataka itd.)
 • panel za upravljanje hostingom (cPanel) - svaki klijent preprodavača dobiva vlastiti panel (koji može imati vlastite postavke preprodavača, npr. logotip ili boje).

Osnovne značajke hosting paketa za resellere su

 • broj računa klijenata (osobni cpanel računi)
 • zapremnina (računa se realno iskorištena zapremnina, a ne dodijeljena u paketima klijenata)
Broj računa klijenata 75
Zapremnina 400 GB
Transfer bez limita
Broj domena bez limita
Poslužitelji u poljskoj
Panel: panel zarządzania hostingiem cPanel
Potpuno razdvajanje računa
Vlastiti logo u panelu
Količina baza podataka MySQL bez limita
Količina baza podataka PostgreSQL bez limita
Količina kont e-mail bez limita
Više verzija PHP-a: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1
Samostalna promjena verzije PHP-a
Anti-exploit sustav
Besplatni SSL
Garancija funkcioniranja na godišnjoj skali
Definiranje vlastitih paketa
Svaki račun ima neovisne limite
U cjelosti na SSD diskovima
Statička IP adresa
Sustav CloudLinux
Pristup u Cronu
Webdisk
Editor DNS zona
Vlastite stranice grešaka
Tehnička podrška
Mjesečna neto cijena:
129
,00 €
Godišnja cijena je stalna.
Cijena obnove plana hostinga bit će jednaka svake godine.
Osnovne značajke hostinga

Potpuno odvajanje računa klijenata.. Smisao resellerskog računa je mogućnost stvaranja osobnog cPanel računa za svakog resellerovog klijenta. Svaki račun potpuno je odvojen od drugih, sačuvani su najviši sigurnosni standardi.

Branding::vlastiti logo u panelu. Resellerski hosting nudi se po modelu "white label", što znači da resellerov klijent na panelu nema nikakvih oznaka našeg hostinga. Svaki reseller može učitati vlastitu grafiku - tako da će njegovi klijenti na svom panelu moći vidjeti resellerov logo.

Sveukupnost na SSD diskovima.. Brzina i stabilnost usluga je važna. Stoga ne koristimo druge nosače podataka osim SSD diskova. Kod nas se SVI podaci klijenata nalaze na brzim SSD diskovima.

Velike zapremnine.. Svaki od naših Klijenata-resellera može samostalno odabrati pakete - ovisno o tome treba li više osobnih cPanel računa ili mu je važnija veća zapremnina računa. Neovisno o izboru, uvijek računamo realno zauzeto mjesto na disku, a ne ono deklarirano u paketima resellerovih klijenata.

Neovisni limiti za svaki račun.. U resellerskim računima je važno kako su definirani parametrima na računu. Ne koristimo dodjelu resursa na razini "resellera" (npr. 20% resursa procesora itd). Kod nas su parametri definirani na razini pojedinačnih računa, koje uspostavlja reseller.

Izvrsna tehnička podrška.. Reselleri ponekad također trebaju tehničke savjete - a mi im stojimo na raspolaganju. Naš glavni kontaktni kanal je on-line chat: prihvaćamo ga u roku od nekoliko sekundi. Podršku osiguravaju iskusni administratori, koji uspješno odgovaraju čak i na komplicirana tehnička pitanja. Također stojimo na raspolaganju preko telefona i e-maila.

Poslužitelji u Europskoj Uniji.. Svi naši poslužitelji nalaze se u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi u Poljskoj. Poslužiteljska soba povezana je mnogim optičkim vezama s glavnim internet providerima (kako poljske, tako i inozemne veze) i središtima za razmjenu internetskog prometa u Varšavi i Katowicama.

Automatski i besplatni backup za sve račune.. Resellerskim računima, kao i svim računima koje reseller registrira, upravljaju naši administratori. Potpuni backup svih računa koji se vrši svake noći je stoga standard. Svaki resellerow klijent također može samostalno obnoviti/vratiti odabrane datoteke ili foldere od odabranog dana - do 7 dana unazad. Samostalna mogućnost obnove/vraćanja kopije pristupačna je i besplatna.

Antiexploit sustav.. Svi hosting računi, uključujući i račune klijenata resellera, zaštićene su jedinstvenim antiexploit sustavom. Svaka datoteka koja se pohrani na poslužitelju odmah se provjerava, za slučaj da je na njoj prisutan štetan sadržaj. Baza obuhvaća nekoliko tisuća poznatih exploita. U slučaju otkrivanja štetnog koda pohranjena datoteka se blokira, a administrator dobiva obavijest o tome. U slučaju resellerskih računa obavijesti se šalju reselleru, kako bi mogao tu informaciju proslijediti svom klijentu.

Kao statički server.. Resellerski hosting često se uspoređuje sa statičkim hostingom. U osnovi, resellerski hosting ima većinu svojstava klasičnog statičkog poslužitelja, koji se kupuje za klasični hosting. Međutim, pri kupnji resellerskog hostinga na raspolaganje dobivate potpuno konfiguriran poslužitelj. Nije potrebno plaćati administratora, ne treba kupovati, konfigurirati i ažurirati upravljačku ploču (cPanel), ne treba se brinuti o izradi backupa ni o kupovanju dodatnog softwarea (kod nas je, između ostalog, za resellera u cijenu uključen autoinstalator za preko 400 aplikacija). Resellerski hosting je uz to jeftiniji od statičkog hostinga.

Hosting WordPress

Brzina i performanse: ssd diskovi, http/2, više metoda cache memorije, besplatan prijenos podataka, besplatni SSL certifikati

Hosting Joomla

Brzina i performanse: visoki I/O, puno RAM-a, ssd diskovi, http / 2, besplatni SSL certifikati, tehnička podrška

Hosting Presta

Sigurnost i performanse: potpuno odvajanje, anti-exploit tehnologija, SSD, http / 2, besplatni SSL certifikati.

Namjenski serveri

Gdje god je potrebna velika računalna snaga, možete odabrati jedan od naših namjenskih servera u našoj vlastitoj poslužiteljskoj sobi smještenoj u Europi.

VPS serveri

Kada trebate postaviti svoj operativni sustav na našoj hosting platformi, dobra je ideja odabrati vlastiti VPS s cPanelom i root pristupom

Registracija domene

Na Smarthost.hr možete registrirati nekoliko stotina vrsta domena iz cijelog svijeta. Naše cijene pristupačne su svima.